متن انگلیسی گواهی اشتغال بکار جهت ارائه به سفارت کشورهای مختلف

متن زیر را برحسب اطلاعات مورد نیاز تکمیل فرمایید و روی سربرگ رسمی شرکت خود چاپ نموده و به امضاء و مهر شرکت رسانده و به سفارت مورد نظر ارائه دهید.

این گواهی نیازی به ترجمه رسمی نخواهد داشت.

TO: ………..Country Name………… EMBASSY, TEHRAN, VISA DEPARTMENT

 

To whom it may concern

Dear Sir/Madam

This is to certify that ‘Mr. / Mrs. ………NAME………..’ , Holder of Passport #……….Passport Number………, has been working in ………Company Name……….. as a ………Occupation……… since ……Start Date………. with ………Salary……… IRR monthly income .He / She is authorized to take his / her vacations for ….. Number of days…. days from …….Start Date….. to ……End Date….. and return to work after.

 

Sincerely Yours.

                                                                                                                                            (Company Name & person in Charge)   Sign and Seal  

۳۰ دیدگاه برای ”متن انگلیسی گواهی اشتغال بکار جهت ارائه به سفارت کشورهای مختلف

  1. مهر دادگستری و وزارت امور خارجه نمیخواد؟ چون من وقتی انگلیسی بردم دارالترجمه گفت اینو چون خودتون انگلیسی نوشتید دادگستری و وزارت مهر نمیزنن!

    1. اگر نامه اشتغال بکارتان را انگلیسی تنظیم کنید احتیاجی به ترجمه ندارد، اگر سربرگ شرکت متبوع شما انگلیسی باشد هم بهتر است اگر نه هم مشکلی نیست

  2. درود
    نامه فارسی برای گواهی اشتغال به کار برای سفارت هلند باید به چه شکلی باشد
    میشه رهنمود بفرمایید

    1. نامه فارسی نیز مانند نامه انگلیسی باید شامل نام، شماره پاسپورت، سمت ، حقوق ماهانه و تاریخ استخدام باشد و می بایست ترجمه شود ( اینکه مهر وزارت امور خارجه میخواهد یا خیر بسته به سفارت ها متفاوت است)

  3. سلام در نامه اشتغال به کار ،ادرس و شماره تلفن و وبسایت موسسه یا شرکت مربوطه باید انتهای نامه نوشته شود یعنی بعد از نام و امضای و مهر مدیرعامل یا قیل از آن ممنون میشم راهنمایی کنید

    1. نامه اشتغال بکار می بایست روی سربرگ رسمی شرکت متبوع شما پرینت شود، سربرگ رسمی خود دارای نام شرکت، آدرس، تلفن تماس و سایر اطلاعات هست. پس احتیاجی به درج دوباره این اطلاعات در متن نامه نخواهد بود

  4. سلام
    در اینگونه نامه ها مرسوم است که جمله “این نامه جهت ارائه به سفارت بوده و هیچ ارزش قانونی دیگری ندارد” د رپایان نامه ها نوشته شود؟

  5. درود بر شما
    3 تا سوال داشتم:
    1- جایی که من کار می کنم یک فروشگاه ساده است. ولی حدود 13 سال است که به صوت مرتب برای من بیمه رد می شود. چون شرکت نیست و طبیعتا شماره ثبت شرکت ندارد آیا از نظر اعتباری برای گرفتن ویزا مشکل دارد یا خیر؟
    2- اگر جواب سوال بالا خیر است، اگر مهر فروشگاه فارسی باشد ایا باید باز ترجمه شود یا اینکه با همین الگویی که شما قرار دادید لازم نیست؟ یا مهر جدیدی به صورت انگلیسی تهیه کنم؟
    3- نباید مبلغ حقوق را به صورت دلاری وارد کنیم؟

    با تشکر از شما

    1. سلام
      فروشگاه محل کار شما طبیعتا دارای جواز کسب است آنرا ترجمه کنید و همراه مدارک ضمیمه کنید حتما بیمه و رسید پرداخت آخرین حق بیمه را هم ترجمه و ضمیمه نمایید
      مهر فارسی اشکالی ندارد، ولی فروشگاه باید سربرگ داشته باشد اگر نداشت می توانید از اتحادیه صنف خود تاییدیه بگیرید که در آن فروشگاه مشغول کارید البته در این صورت باید آنرا ترجمه کنید چون تاییدیه اتحادیه فارسی خواهد بود
      اگر مبلغ حقوق را به دلار بنویسید به ضرر شماست مثلا اگر 4 میلیون حقوق می گیرید با تبدیل به دلار با نرخ ارز بازار حدود 381 دلار می شود ولی اگر مبلغ حقوق را به دلار ننویسید شاید افسر سفارت آنرا با نرخ ارز دولتی تبدیل کند و در این صورت حقوق شما 952 دلار محاسبه می شود پس بهتر است مقدار حقوق را با ذکر واحد پول آن IRR به ریال بنویسید

      1. ممنون از شما بابت وقتی که گذاشتید و پاسخ دادید

        فروشگاه چون از آشنایان هستند، خودم سربرگ با WORD برای نامه اشتغال به کار درست کردم و متن هم همان الگوی شما بود با همان مهر فارسی و امضای صاحب فروشگاه.
        سابقه بیمه را هم از اداره بیمه گرفتم که یک صفحه بود که شماره کارگاهی (فروشگاهی) و نام کارگاه (فروشگاه) که در آن کار می کنم ذکر شده و تاریخ شروع به کار تا تاریخ امروز . و برای ترجمه دادم.
        با این توضیحات که خدمتتان عرض کردم (نام فروشگاه در رسید بیمه هست) آیا همچنان نیاز به ترجمه جواز کسب هست یا خیر؟

        1. اول بفرمایید برای چه کشوری درخواست ویزا کرده اید؟
          با word که سربرگ درست نمی کنند، سربرگ تعریف دارد! مدارک شغلی شما محکم نیست. بنظرم شما حتما از اتحادیه نامه اشتغال بکار بگیرید این کار به شما کمک می کند تا هیچ بهانه ای به افسر یا کنسول در مورد مدارک شغلی ندهید
          ضمنا شاید با گرفتن این گواهی دیگر احتیاجی به ترجمه جواز هم نباشد

  6. سلام
    برای آلمان برای یک کنفرانس که دعوتنامه دارم میخواستم اقدام کنم.
    من توی مطب یک پزشک چند سال مسئول تهیه دارو و لوازم بودم و بیمه هم دارم
    در این حالت جواز طبابت رو باید اراءه بدم یا همین گواهی اشتغال که پزشک مینویسه کافیه
    ممنون

    1. وقت بخیر، مجوز طبابت هم ضمیمه اشتغال بکار نمایید و حتما بیمه و آخرین فیش پرداختی آن را نیز ارائه دهید
      توصیه می کنیم بیش از 2 روز قبل و 2 روز بعد از مدت کنفرانس تقاضای ویزا نکنید مثلا اگر کنفرانس از 20 نوامیر تا 22 نوامبر است شما از 18 تا 24 نوامبر تقاضای ویزا نمایید
      همچنین هتل محل اقامت خود را نزدیک محل کنفرانس رزرو نمایید. امیدواریم ویزای شما صادر شود.

  7. با سلام و احترام.
    بنده بیمه ندارم آیا فقط نامه سربرگ دار بدهم کافی است؟ مشکلی نداره؟ آیا سربرگ باید به انگلیسی باشه؟ برای سفارت آلمان می خواهم.

    متشکرم.

    1. وقت بخیر
      نداشتن بیمه اعتبار شغلی که اظهار کرده اید زیر سوال می برد مگر اینکه اسم شما در روزنامه رسمی باشد یا صاحب آن شغل باشید.
      بنظر من با توجه به اینکه این روزها ویزای شنگن بسیار سخت داده می شود حتما موضوع شغلی خود را حل کنید و بعد درخواست بدهید
      مخصوصا سفارت آلمان که در بین کشورهای شنگن معتبرترین و سخت گیرانه ترین ویزا را صادر می کند
      ضمنا تا قبل از برون سپاری انگشت نگاری توسط سفارت آلمان، ترجمه مدارک لازم نبود اما در حال حاضر نمیدانم که مدارک شما ترجمه با چه کیفیتی می خواهد در اولین فرصت همینجا اعلام می کنم
      با تشکر

  8. سلام.وقتتون بخیر.
    من حدود چهار سال سابقه کار حسابداری دارم ولی خودم نخواستم که برام بیمه رد کنن و مبلغی به حقوقم اضافه کردن. ممکنه برای ارایءه به سفارت آلمان به مشکل بخورم؟

    1. سابقه کار یعنی سابقه بیمه، متاسفانه عملا شما سابقه کار ندارید و نه در سفارت بلکه در هرجایی که به سابقه کار ربط داشته باشد به مشکل خواهید خورد

  9. سلام من چند سال سابقه ى كار در صرافي دارم ولي يك جا نبودم و طبيعتا سابقه ي بيمه از جاهاي مختلف رد شده ولي الان حدود يك سال هست كه در جاي كنوني مشغول به كارهستم و قصد دارم براي ويزاي شنگن اقدام كنم اينكه سابقه بيمه من از جاهاي مختلف رد شده امتيازمنفي براي من محسوب ميشود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *