مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شنگن

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شنگن

  • پر کردن فرم درخواست ویزای شنگن قابل دریافت از وب سایت هر سفارتخانه کشور عضو

مدارک هویتی:

  • گذرنامه امضاء شده مسافر با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ پایان سفر و دو صفحه خالی روبرو
  • ترجمه رسمی تمامی صفحات شناسنامه
  • ترجمه رسمی سند ازدواج (در صورت تاهل)
  • دو قطعه عکس در ابعاد 5/3 در 5/4 سانتیمتر، پشت زمینه سفید، نگاه روبرو بدون عینک یا کلاه که 70 درصد عکس را فاصله چانه تا پیشانی اشغال کرده باشد.

مدارک شغلی:

  • ترجمه رسمی جواز کسب یا اساسنامه شرکت و روزنامه رسمی آن جهت صاحبین مشاغل
  • ترجمه رسمی گواهی اشتغال بکار ، لیست 3 ماه آخر بیمه تامین اجتماعی و رسید پرداخت ماه آخر بعلاوه کپی مدارک بند قبلی جهت کارمندان
  • ترجمه رسمی گواهی اشتغال به تحصیل جهت دانش آموزان و دانشجویان

مدارک مالی:

  • ترجمه رسمی سند ملکی
  • نامه تمکن مالی از بانک به زبان انگلیسی مهمور به مهر بانک
  • ریز صورتحساب 6 ماهه آخر حساب بانکی متقاضی به زبان انگلیسی مهمور به مهر بانک (با مانده حساب بیش از حداقل 400 میلیون ریال)

 جهت دریافت نمودن اطلاعات کاملتر به لینک زیر مراجعه نمایید:

خدمات ویزا

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *